Kinderen in de studio


Een fotosessie van jullie kinderen betekent in de eerste plaats plezier maken, spelen, lachen…
Kortom, de kinderen gewoon zichzelf laten zijn! Met spontane foto’s wordt je kind weergeven zoals hij of zij echt is.
 
Een fotosessie duurt ongeveer één uur, net lang genoeg om prachtige foto’s te maken en net voor jullie spruit ‘zijn we nu klaar’ kan zeggen.
Uiteraard hou ik rekening met het resultaat. Heeft je kind een slechte dag, of zit het niet goed in zijn vel, dan mag je altijd even contacteren en kunnen we samen in overleg eventueel de opnamedag uitstellen.
Zorg voor comfortabele en aantrekkelijke kleding. Vermijd logo’s, grote prints of cartoon figuren. Zo blijven je foto’s tijdloos.
 
Let op!
Wanneer je honger hebt of moe bent, lukt het niet om te ontspannen en te lachen. Plan je fotosessie niet rond dutjestijd.
Sessies op locatie plan in in de vroege voormiddag of late namiddag/vooravond (afhankelijk van het seizoen). Zo kan ik gebruik maken van het mooiste licht.
Zorg steeds voor een goed gevuld buikje.
Heel belangrijk! Have fun… lachen, kriebelen, knuffelen, kussen, spelen! Op deze manier vang ik de pure emotie en schoonheid van jullie kind en kan ik de mooie momenten van hun kindertijd voor altijd vastleggen.
FABELTJE : Iedereen moet tegelijk in de lens kijken en lachen!
De beste foto’s zijn dikwijls degene waar jullie actief bezig zijn met elkaar. Niet iedereen moet tegelijkertijd naar de camera kijken om de sfeer in het beeld weer te geven.


Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.