Familiefoto's

Leuk! Met de hele familie op de foto! Hoe vaak zijn jullie met z’n allen bij elkaar? Meestal niet wekelijks en vaak ook niet maandelijks. 

Met z’n allen op de foto gaan is LEUK!
Tijdens de sessie familiefotografie maken we niet alleen de groepsfoto. Indien gewenst maken we ook portretten van de afzonderlijke gezinnen.  Of van alle broers en/of zussen, of alle kleinkinderen bij elkaar. Iedere combinatie die denkbaar is. 

Vaak is het een gezellige chaos waarin iedereen zichzelf kan zijn voor de camera.
Aanleiding voor een familiefoto is vaak een verjaardag of jubileum. Maar geloof me… meestal is het gewoon de hoogste tijd om eindelijk eens die groepsfoto te maken. Niet alleen voor opa en oma! Juist voor de hele familie. Zeker als diegene voor wie het cadeau bedoeld is ook op de familiefoto staat. Leuk om naar te kijken en met veel plezier aan terug te denken. Best bijzonder toch, met z’n allen op de foto?
Dit kan in studio of op een locatie naar wens is natuurlijk ook mogelijk. Is er een locatie die voor jullie bijzonder is? Dan is het extra leuk om juist daar de familiefoto te maken.
Best is wel om op voorhand samen even te overleggen qua kledingstijl; allemaal dezelfde kleurtinten, of jeans,…


Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.